Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, October 21, 2010

i'm sorry




conversation tu mcm ni :

dye : KK.. n aku : A

KK : iye ke?
A : iye ape?
KK : tu sttus tu *status aku 'i love u more than u know..'
A : owhh heheh..lirik lagu tuh, sy suke lagu tu
KK : laa..yeke..not talk to me meh
A : talk ape??
KK : that sttus
A : alahhh, nk ckp apenya..kn dh ckp tu lirik lagu
KK : alorh.. :( yela
A : nape plak nie?
KK : xde pe..hmm..why cant u luv me too
A : u ask me why??
KK : yes..why hm
A : i tadew jwpn lah, naty klaw bg jawapan ..awk ckp sy slalo memperlekehkan awk plak
KK : hmm still like that eh..xpela hm
A : betollah..naty mcm2 lahh..i cant fall in love with u sbb sy sygg org lainnn..
KK : hm k..hope u will be hepi..
A : hope u also will be hepi..sorry ek..
KK : how can i be heppi if u keep push me away..its ok, if u hepi,im will hepi too
A : i'm sorry again..sorry..soal hati tak boleh paksa kn..
KK: hmm sbb tu sy xleh pksa hati sy lupakan awk..hmm tapi xpela.. be hepi k
A : yes n sy pun taleh paksa awk utk lupakan sy tp u need to try
KK : u tell me too,but u not try yet..xpela forget it hm
A : i?? i kena try ape? explain..
KK : why dont u try to luv me too..but u keep say to forget u..hmm..im hurt too dear..lets forget it k
A : sory if i make u hurt..tak bermaksud..i'll try but i cant..hati sy ade satu jerk, dan yg satu tu dh sy serahkan dekat dia..sorry sgt2..awk jgn lah sedey, naty mesti awk jumpe dgn perempuan yg syg awk..KK sorry ek tp kita still jadi kawan..


dan lps tu dye tak reply..


kadang-kadang kn bila kita layan seseorang tu, kita rasa kita layan dia biasa saje..
sama mcm kita layan kawan2 kita yg lain..
tapi tiba2 dia ckp dye fall in love dgn kita..
ape yg patut kita buat?? serba salah..
dlm hati, mmg suruh tolak tross, tp tak sanggup nk lukakan hati dia..
nk terima tak boleh, sbb hati dh tadew ruang kosong utk org lain..



KK, sy mintak maaf sgt2..kita dh lama kawan..dr dulu sy dh ckp, kita kawan..tak lebih dr tu..sorry, sy mmg tak boleh nk terima awk, sy syg HBI seorang jerk..




HBI, awk sy syg awk..awk jgn lukakan hati sy ek ek ek..






p/s : entry yg sgt2 beremosi..tak suke sila skip entry ini ek..










No comments: