Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Wednesday, October 20, 2010

i got my baby back

wahh tajuk tak ingat kan.. hahhaha
haipp korang jgn pandai2 nk pk aku dh ade anak ek..
aku kawen pn idokk lg..
baby tu phone aku lah.. hehe

phone aku kn rosak dh seminggu..
so semalam, aku g lah repair..
sampai2 kedai cina tu..

lencai : ada apa? *lencai itu lelaki encem dlm bhs cina..betolkan?kwn cina aku yg ajar aku dulu ms skolah..dye ajar punyalah byk, yg aku ingat lencai n lenlui jerk..hahahaha
aku : sy nk baiki phone..
lencai : apa masalah?
aku : button ni rosak lorhh..
lencai : owhh ini kena tukarr ".....".. *aku tak ingatlah ape ke nama mende yg kena tukar tu..
aku : owhh, klaw tukar brape ringgit ek??
lencai : RM 70..
aku : uitt mahal lorhh..tadew yg murah lg er??
dan lencai itu pandang muka aku sambil gelak..aku pn gelak jgk..hahaha
aku : okeah2 lah..tak kisahlah..so klaw sy anta ni, bile blh siap?
lencai : anta skrg, skrg siap..
aku : uitt sungguh cepat..emm bolehlah..
lencai : sekejap ya, sy mau cari itu "..." utk model phone u..
aku : ok..

lencai : uitt, tadew lahh yg model phone u pnya..amik esk boleh..
aku : alahh sy nk mlm ni jgk..cb u cari betol2..
lencai : owhh ada2..nasib u baik lorhh.. *dua2 gelakk..


pahtu dh siap repair sume, dye tulis resit n aku nk test fon aku pnya button tu..
tetibe dye ckp..

lencai : cantik lah, gambar wallpaper u..amik bila?
aku : gmbr ni?? amik time raya..kenapa??
lencai : u tlg tangkap gmbr sy macam itu..boleh?
aku : ha, i bukan pandai pn..sepupu i yg tangkap..
lencai : owhh dye ade itu camera ke?..
aku : yup..
lencai : brape ringgit klaw i mau gmbr mcm itu?
aku : ha, emm tak tahulahh.. ha klaw u mau snap pic mcm tu, u kasi discount kat i..haha
lencai : hahaha..u tangkap gmbr i dulu..
aku : yelah2..eh klaw button ni rosak i dtg cni balik ek..
lencai : okeah2..
aku : free ek..
lencai : hahahaha..



hahahaha..
pic yg sengal tu pun dye ckp cantik..
uitt klaw dye berminat, ade job leh sepupu kuh ito..
Incik Pete.R naty upah bahagi dua ek..
hahhaha



uittt sy sygg awk HBI... i love u, more than u know..*tetibe larikkk tajokkk..hahahaha
korang rasa nk muntah ek, sila ke longkang2 or tandas2 yg terhampir ek...hahhahahha




eh jap2, bru pasan tadew pic kn, alah aku lupe nk snap pic cina tuh.. kire aku bkn blogger tegar lg lah kn..sbb tu duit nuffnang bergerak pn slow..hahha





tammat..






end..







p/s : tadew ape nk update, so update jelah ape yg ade dlm otak..hahhahaha..eh mcm tadew info kn entry ni, ehem ehem, ni blog peribadi so suke atielah nk tulis ape pon..ADE AKU KESAHH..
ampun2, terkasar bahasa..hehehe
gurau2 kasar jerk..










2 comments:

sueRAFE said...

mcm comel jeh kejadian nieh :))

maiTuty said...

hehehe..
cina tu friendly sgt..