Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, September 21, 2010

raya raya raya

Raya Ketiga..

cerita dh nk basi kot tp mau cite jgk okeah..
korang kena bc jgk..
hehehe

lps raya ni rmainya yg buat contest, korang dpt duet raya byk ek??
huh sy jealous!!
nape tanak share dgn saya, bg jerk kat saya, tayah buat contest..
hahahahaha


berbalik pada topik asal perbincangan kita yerk *poyossss..
koi nk cte sal hati raya nie..aok baca lah yerk.. *faham??
udoh2 leh, aku org pahang..
orang kuantan sejati okeah tp aku tak pandai ckp pahang..
aku faham klaw dyeorg ckp, klaw nk balas sikit2 pandailahh..
banyak2 mmg hampehhh!!
hahahah

ckp bhs aku jelah ek..
raya ke tiga, aku g umah mak mertua sepupu aku..
mak mertua dye buat open house n jemput we all sume..
org dh jempot kn so wajib lah g..

makan mee soto..
huuuhuh
sodappp u all..
2 kali i tambah, biar ke lantok lah...
nafsu tgh nk mkn kn, ha mkn lg, mkn lg..
soal gemok, kite tolak tepi dolu..
hahahahah

aku ni bukan tanak diet tp klaw tak diet pun kurus cam nie jgk... *hahahhaha motipp..
sy bukan nk blagak an, nk ckp sy nie kurus lah ape lah an tapi an sy an mmg an kuruss an..*terpengaruh tgh movie ape ke nama ntah , yg nabil blakon tu..ha dh ingat 'sifu n tongga'..
korang sy bukan nk gemok tp nk besarkan sikit jari2 sy nie..
sape ade suggestion??


dh larikk topikk lah pulak, korang layan je lah pics kat bawah nie..
dh tak tahu nk merepek ape..
pics limited weh sbb mls nk resize balik...
hahaha gilerrr mls owhh..
byk sgt pics nya..
nak kena pilih lagi..

ini saya..ini saya.. hahaha





owhh lupe nk ckp, lps balik dari open house, aku g EC Mall makan aiscream..
sedappp owhh, tetibe tekak ni nk menlantak aiscream kn..
turutkan je lahhh..
hahahah


k lah u all..
sy tido dulu..
ngantokkk...
nite...



p/s : Cinta jangan engkau pergi, bila langkah ku cuba untuk mengejar diri mu.. sy cyggg awk Mr Kaola bear yg makin temokkkk...hahahahaha!! sy mkn byk badan tak naik, dye makan banyak badan naik berganda2, siap muka mcm bolan penoh... dh dh kamo kena diet, semua makanan kamo akan dicatu..kamu mkn 1/7 jerk, yg lg 6 bahagian sy yang makan.hahahahaha











1 comment:

Mr Noble said...

dah lama tak pegi EC Mall! :)