Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, September 18, 2010

Raya lagi

Raya kedua..

ho ho ho panggil mood raya lg.. *gila mat mat mat..
tarik nafass, hembus, tarikk, hembus..
okeah meh mula bergosippp..

raya kedua mmg dari pagi sampai ptg akan berjalan ke rumah mak pak sdare aku yg duk jauh sikit dari umah aku tp still dlm kuantan lah kn..
dlm kol 9 pagi mcm tu, gerak g kubur..
excely aku dh g dh ms pg raya selepas solat subuh tp raya kedua ni g skali lg coz nk bwk nenda skali..

lps tu gerak ke rumah mak cik (adik ayah aku) aku di semambu..
duk kejap jerk..
salam, duduk, borak2, minum air then balik..
makan kuih jerk sbb nk gerak ke rumah Cik (adik mak aku) aku dekat Sri Damai pulak..

sampai Sri Damai, uihh merah kuning jerk mata ku..
Skrg kn musim buah lagi dan rumah Cik aku tu byk pokok buah..
rmbutan, maggis, durian..
sawan weh..
sampai2, terkam pokok dulu bukan masuk rumah lg..

Cik aku masak laksa penang, nasi impit+kuah kacang+serunding, nasi dagang..
mmg terbaekkk lah serunding home made Cik aku tuh..
sodapp eh, aku siap bungkus bawak balik umah lg..


lepak umah Cik aku sampai kol 3 cam tuh..then balik umah sbb ade org mau dtg..

moh layan pics je lah..
dh tak tahu nk cerita ape..


kami pergi 11 buah kereta yerk..



moh layan pics bdk2 nie ek..mereka adalah adik2 sepupu ku..
(moh = mari )









mak mak pun join jgk..harap pkai baju kurung jerk, klaw tak dh panjat pokok dh dyeorg ni..hahah



sesi memenuhkan perott...


ni plak sesi memotong dahan...


dan akhir sekali WAJIB lah ade pics Tuan punya blog kan..



selamat hari raya semua...










No comments: