Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Wednesday, August 18, 2010

ngepek



Kelebihan Solat Tarawih Malam Kesembilan
: Allah S.W.T akan mengurniakan pahala dan dinaikkan mutu ibadat hamba-Nya seperti Nabi Muhammad s.a.w.

...................................................................................................


hahhaha..
td tgk video bdk 'ngepek' tu dkt fb..
ade yg faham, ade yg satu hape pn tak faham..
terfikir2, bdk2 kat kelantan ckp mcm tu er??
klaw btol, uittt dasyattt tp suke dgr..
sweet jerk..
hehhehe

tak tahulah nk cerita ape..
nk cite sal menu berbuka, mls plak nk amik gambo time berbuke..
tp kn taun ni, aku mkn siket jerk..
tak bertambah pn..
balik tarawih plak just minum air mineral, tadew nk cari makanan mcm taun2 lepas..
merunsingkan ni..
takot naty makin kurus..huhuhuhuuhh


korang taw tak , ni entry ke 3 yg aku buat..
2 lagi dlm draft..
dh post then lama tu , aku draft kn..
ntah, rasa mcm tak patut plak post entry tu..
siapa yg terbaca tu, diam2 je lah ek.. *hehhehe


adehhh jiwa kacau sgt..
pegang ni tak kena..
bukak FB tak kena..
bukak ym tak kena..
bukak blog tak kena..
hati berdebar2..
otak duk pk mcm2..




:: ku cuba selalo mengerti, tapi tak mampu bertahan lagi..::




p/s : ilusm Mr HBI






No comments: