Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Monday, August 16, 2010

cheese cake



Kelebihan Solat Tarawih Malam Ketujuh : Seolah-olah ia dapat bertemu dengan Nabi Musa a.s serta menolong Nabi itu menentang musuhnya Fir’aun dan Hamman.

...............................................................................................


assalamualaikum..

bulan2 pose ni keinginan kadang2 mengada2 kn..
bila dh teringin, tadew fikir byk kali dh, tross buat..
hahhaha
ni semua Kak Rai pnya pasal lah..
eh tetibe salahkan kak rai..hahahha *ampun kak rai..
tgk cheesecake ala-ala gebu tu tross jatuh hati..
bahan2 nk buat plak, sonang sgt..
so tros berdesup g beli, then mlm tu tros buat..

mula2 takot nk buat, takot tak jadi..
nanti kempunan den klaw tak jadi..
buat lah jgk, ikut sebiji2 resepi Kak Rai..

kn telur b4 guna, kita basuh dulu kn, dh basuh telur tu, siap lap dgn tisu..
takot air masok dlm bekas, naty tak jadi..
hahahahha

aku suke time buat meringue ni..
lembut okeah, geram tgk..


ni aku terbalikkan bekas meringue tu..
megikkk, tak jatuh pn...






ni dh masak.. kek tu cantik jerk..aku yg gedixx g cucuk tgh..
hahahha


tak sempat buat kuar, aku ngappp dulu..
seyes mmg gebu..
dan mmg rasa cam cheesecake kat kedai tp tak muak klaw mkn byk2..
btol..
beshhh..
tq so muchhh kak raiii.......






4 comments:

Raihanna said...

Pergh...
ikhlas cakap...
nampak gebu....
permukaan dia pun agy licin.....
rsa dia cam span kan....
10 bintang ar dear....
dah leh jual dah nie... =)

maituty said...

apa-apa pun thank to you kak rai for da resepi.. muahhh :))

Hanan Glory said...

wahh..dh mcm kt kedai..leh try nie..:-)

maituty said...

hanan glory : try lah dear.. sedapp.. :)