Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, August 10, 2010

Ahlan wa sahlan ya Ramadhan

alahai, tak sabarnya nk sambut ramadhan!!!
rase2 korang, esk pose tak??
klaw esk pose means tonite dh terawih lah kn..:p

mlm smlm pak long aku blanje mkn kfc..


kenapa??
sbb we all msk pertandingan kebudayaan n dpt JOHAN.. *kembang kempis idong jap!!:p

tgk atas, sejuk mate memandang..skali pandang jerk kat baju..adeehhh membara2 hati..teross !@#$%^&* *iklan jap!!


ok sambung semula.. *boleh.......??
we all buat tarian..
menari 3 lagu..
1st lagu hindustan, 2nd lagu cina then lagu melayu..
amik sket2 lah..
ade 14 org yg joget.. 6 utk hindustan, 3 utk cina dan 5 lagi utk malay..
aku amik part malay, sbb lagu malay panjang sket, gpun lagu tu ssh sket, kena org yg terror menari.. *mak aiii blagaknya..hahahhaha


dh lama kot tak joget..
dulu aku tiap2 taun manari..
ade jerk function..
masa abis form 5, tros berhenti menari..
sbb rasa cam segan sket.. * :p

dh disebabkan ni mewakili tmpt aku ddk tu, so aku n 4 lg ahli team aku masoklah..
sbb dyeorg tak cukup org..
be4 masok , masing2 dh bg syarat..

aku : aku nk joget lagu melayu n nk pakai tudung ek..
kak ude : klaw nk aku masok, kena tutup muke mcm purdah..

yg len tadew syarat pn..we all jerk gedix2..
sbb ingtkn dgn letak syarat, we all akan di terminate lah..
rupa2nya.. tidak sama sekali..

.
.
preparation
.
.

sorry ek pics kureng kualiti sbb snap guna fon jerk..yg guna camera pnya, i mls nk transfer lg.. *skrg ni aku jd seorang yg sgtttt pemalas..

hari ni kena jaga budak pa'an ni..
dye sakit mata..duk nanges jerk..
alahaiiii cian syg chochu *pa'an panggil aku cam tu..hishhh..


muahhhhhh..geram taw dgn bdk nie...




kepada semua : Selamat menyambut bulan ramadhan..semoga bulan ramadhan kali ini lebih baik dr yg lepas..marilah sama-sama kite lipat ganda usaha kite utk memperolehi pahala yang berlipat kali ganda di bulan yg berkat ini...







1 comment:

Mr Noble said...

bile dgr lagu joget global - butterfingers rasa cam nak joget skali je. haha!