Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, July 3, 2010

GnieWishes 1st Giveaway

Sempena nak masuk bulan 7 ni Gnie dgn perasaan hepinye nk share happiness ni dgn semua kwn2 blogger
Gnie nak bagi topup kt rakan2 blogger2 bertuah. Dengar mmg x seberapa pon..topup mana2 boleh beli kn..tp as long as it free bole kata hadiah juge kan...hehe

Syarat pun sng je berbaloi ngn hadiah nye kan

1st
copy code ni letak kt sidebar u all hingga tarikh tutup 6July untuk promote kt blogger2 lain, xyah wat entri pon...sape nk wat tu lagi bagusla ye..hehe


2nd
Jadi Follower kt blog Gnie.

3rd
Tinggalkan jejak anda semua, comment kt bwh post entry ini di blog Gnie
Sertakan id follower & link website u all

Tarikh tutup 6th July 2010 jam 8pm tepat..hee yang bertuah akan diumumkan x lama lepas tarikh tutup..alert yer..tebus topup anda sebelum jam 12am mlm esoknye ye. owh except kul 12 -12.30 mlm tu coz 12.01am 7 July gnie nk nk gi mkn kek pula..huhu
3 blogger bertuah akan dapat topup RM10 dari gni...hee sepuluh je la..xbyk pn..bila da diumumkan nnti u all bgtau je u all guna line ape. gnie akan bg credit topup kt u all on the spot..hehe

Ok, Jom lah rebut.
Tiada paksaan ye. Gnie Saje wat giveaway ni hepi nk meningkat usia...



nak join tekan ini!!








No comments: