Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, June 20, 2010

ularrr

assalamualaikum...

aku baru lps mkn..
dlm tgh2 fikir nk update ape, tetibe mak aku panggil ajak mkn..
so aku g lah kat dpur..
sume ade kat dapur time tu..
akak aku nk goreng ayam..
aku nk buat air..
mak aku nk masak maggie..
mak ngah aku tgh mkn bubur kacang..
nenda ku tgh amik baldi bwh sinki..
tetibe nenda aku ckp.. "eh cik panjang.."
semua org kat dapur tu terdiam n pandang ke arah nenda..
yes, ade Cik panjang yg sedang syok berlingkar bwh sinki..
aku dh geli geliman..
then panggil pok teh aku yg duk kat atas tgh tgk tv..
mak aku amek buluh bagai then bg kat pok tek...
akak aku n mak ngah aku dh lari naik kat atas...
aku nk naik jgk tp xkan nk tinggal org2 tua jerk kat bwh..
aku buatlah brani..
then pok teh aku dh tekan badan Cik Panjang itu n dia perlukan seorang lagi untuk tekan muka Cik Panjang..
mak aku pn amek buluh then nk tekan muka, aku plak suluh lampu dr jauh...
mak aku tekan ape ntah, tak kena muka..
aku cam kesian, then aku amik buluh tu, aku g tekan.. *dlm otak duk pk, klaw nk mati, tapewlah..dah ajal nk sampai..
lps aku berjaya tekan, pok teh aku sepit muka Cik Panjang then bwk keluar rumah..
bunuh n tanam...


Aku mmg geli sgt tgk ular, katak n binatang yg berbadan lembik2 nie..
tp ntah cam ne td aku bley brani nk dekat..
dlm otak aku time tu just tanak apa2 berlaku kat mak aku..
so aku amek buluh tros tekan kepala Cik Panjang..

mula2 aku tgk Cik Pangjang sedap jerk tdo kat bwh sinki tu, aku mmg tak sampai atie..
aku siap ckp kat mak aku : "ishh ma kesianlah nk bunuh dia.. ala kesian lah ma.."
mak aku jawab : "ko jgn nk merepek lah.."

btoll, kesian sgt tgk...Cik Panjang td tadewlah besar sgt tp kalaw kena bisa dia, still boleh bwk mati kot..

1st time dlm hidup aku, aku berani tangkap ular...hari ini dlm sejarah beb!! hahahah


sekian..
.
.
.
.
.
.
end...



p/s : esk nk puasa..jom join...puasa bulan rejab, byk kelebihannya...








2 comments:

Mr Noble said...

wau! caya lah!!

maiTuty said...

hahahahha...
jangan pandang kusebelah mata..
hehehehehehe