Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Thursday, June 17, 2010

izinkan saya berbicara

cewahhhhh tajuk mmg taleh blahhh kn..
hahhahahahaha

sejak akhir2 nie aku rasa otak aku mcm keras semacam jerk...
nk berfikir pn cam lembab jerk, nk kire 2+1 pn ambik masa lapanploh jam nk bg jawapan...
kenapa,mengapa,bagaimana semua ini boleh terjadi kepadaku...
bile duk saje smbil on9 smpai muntah, tetibe jerk rs mcm nk kire mekanik struktur, hidraulik...
hahahahhahaha
inilah padahnya bile tak study..
bile study duk mencarut, bile ntah nk hbs...
bile dh hbs, duk mencarut nk msk balik... *gilakkkk btolll

Bila final exam jerk, mstilah semua org study kn..
kol 3 n 4 pagi tu cam mainan jerk...
mata ngantok pn, tak hiraukan...
air mineral nie dh berbotol2 habis, tandas pn dh lapanpuoh kali duk ulang alik...
tgh2 bosan membaca, kekunun nk hirup udara pg lah..
aku pn jln2 ke tingkat bilik yg sengaja dibuka dgn luasnya dh langsir di selak sebesar2nya...
pandang luar, ternampaklah kuarters lecture yg gelap jerk..
ade er patut kitaorg bley jealous sbb lecture bley tdo dgn tenang n we all xleh tdo..
hahahahhaha

mcm2 kerenah time study dulu, klaw ingat2 balik mmg aku gelak sorang2 r...
klaw tgk video lg lah...
hahahhaahahahhahahahahahah

tp skrg masing2 dh buat haluan sndiri...
rindunya kat korang..
rindu nk gadoh,rindu nk ketawa kuat2, karaoke dlm bilik kuat2, mandi sama2, share mknan...
owhhh i mishh that time...

tapi hidup perlu diteruskan...
perjalan masih jauh...
sepanjang perjalanan naty, lebih ramai lg org baru yg akan kita jumpe..
tp bile dh jumpe org baru, tak bermakna kite akan lupe org lama kn..
mereka semua tetap kekal dlm ingatan.
kekal sebagai seorang yg pernah menceriakan hidup ini...

mcm tu jgk bila bercinta..
bila putus, pasti kita jumpe yg baru..
walaupun yg baru tak sehebat yg lama atau yg lama tak sehebat yg baru, kita tetap tak boleh teros lupakan yg lama...
sebenci mana pn kat dye , ingatlah yg dye tetap pernah bahagiakan kita walaupun utk seketika..

kadang2 hati nie rindu jgk dkt insan2 yg pernah bahagiakan aku dulu wlpn utk sekejap..
tapi rindu jerk, tadew nya nk feeling lebih2..
kena sedar diri sket, takot nanti jatuh lagi, bile dh jatuh msti sakit kn....:p

aku nie suke bc novel taw...
aku selalu berangan kisah cinta mcm dlm novel..
tp dulu penahlah jugak ade kisah ala-ala novel dlm hidup aku... *geli mat mat mat
"teman tp mesra" aku penah ciptakan satu lagu utk aku... auwwww sweet sgt ms tu..
rs mcm melayang2 di awangan.. hahahahaha

nk tnya nie, klaw korang kn...
korang kuat tak untuk pergi ke majlis pernikahan org yg korang sayang, cinta? korang g tak, klaw dye jemput??
tadew kaitan dgn aku pn, just nk opinion korang...






p/s : ntah ape2 ayat aku...perenggang tunggang langgang...!!maafkanlah hamba insan yg lemah ini..heheeh

5 comments:

Redbloodsnow said...

isshhh..kalo akak la kan. KOMPOM ah akak x sudi n x hingin arr. sbb nnti mati arr if akak ternangis tang tang tuh gak. x ker sadis org tgk..hehehe :P

maiTuty said...

betol2....
naty hbs lah banjir majlis tu kan kak!!

chacha said...

hahah..kalu dak jahat..p je..makan.pastu balik.jgn tgk lgsung muka dy..hahha.leh ak?
janji peot ku kenyang hehheheh

FiRsYa MeLisSa said...

saya pernahlah kena jemput..
mati hidup balik pun sy tak dtg..
sy hanya sgup doakan kebahagiaan dia jer..
huhuhuhu..tak sguplah nak tengok~
jom baca entry baru sy: Test Tahap Ketagihan Blog Korang

maiTuty said...

ayu : hebat kn..mmg jahat tahap plus plus..masih ada selera lg nk makan tuh...


Firsya : okeahlah, awak masih doakan dia..klaw sy pn, mybe sy buat mcm tu jgk kot...okeah naty sy tgk blog awak ek..