Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Monday, May 17, 2010

Time Kacehh wlpun tak ramai

huk huk huk akak rasa terharu lah, segala usaha-usaha akak berbaloi..terima kasih mak, keluarga, family bla bla bla bla.... *geli mat mat mat btol..
STOP DRAMA!!
bru nk test bakat dh tak menjadi..
td bkk akaun nuff , sesaje gedix tekan yg come from pnya..
terharu dehhh..
ade jgk org dr negara len yg nk bc blog nie wlpn blog ni agak hampehhhh... *bkn agak tp mmg..


Malaysia : tu mmg dh slalo sgt.. Malaysia oh tanah air ku...

New Zealand : msti org M'sia jgk yg bc sbb blog aku nie bahasa melayu pn hampeh klaw nk translate pn msti mat or minah salih tu tak faham pnya.

United Kingdom : ni pn same.. terima kasih kamu disana...

Indonesia : adeh kamu jiran saya deh.. terima kasih sik, sudi baca blog ini.. naty jejalan lg disini deh..


walaupun reader aku sehari tak mencecah ratusan org tp aku ttp berterima kasih kepada mereka2 yg membaca..
rasa terharu sgt bila apa yg kita rasa then kita coretkan n lps tu ade feedback..
rasa macam ade org sebelah kita n rasa macam ade org yg care tntng kita..
kepada semua blogger, walpun kita tak pernah ketemu, klaw terserempak pn mybe tak perasan tp hubungan kita macam kita nie dh kenal lama..

kepada semua blogger : I LOVE U ALL... *klaw nk seraikan nama, pasti letih jari jemari kuh..naty bile dh tak cbuk, akan ku sebut nama blogger yg aku kenal satu2 then ciap link lg..


hehehheheheheheh








2 comments:

chacha said...

weyhh..jgn lupe link aku.beb ko kate nak ajaq aku natang alah ni.. pesal tak ajaq2 ag..huh..bytheway..im one of your fvrte viewer..;)

mEMYselfandi said...

BLOGWALKING=)