Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, May 7, 2010

7 MAY 2010_FRIDAY

adehh dah tak tahu nk letak tajok ape, maka tajok diats menjadi pojaan hatiku.. *hahahahaha

nk cerita ape ek..
tak ade ape yg menarik pn dgn idop aku buat beberapa minggu nie..
tiap2 ari bukak blog n tekan new post tp satu ape pn tak tulis!!
idea tak de lah, mybe sbb semua idea dh dicurahkan ke ats kertas2 yg akan membunuhku jika gagal... *ayt geli mat mat mat..



ape pandangan korang dgn org yg msj dgn ex-bf membe yg agak baik dgn dye?!
xcely before this membe korang tu slalo lah duk cerita masalah dye n ex-bf dkt korang tp bile dyeorg clash, ex-bf dye cari korang...

mula2 dye duk tnya sal membe korang tu tp makin lama makin menyimpang ayat!!membe korang tak tahu, bukan korang tanak bg tahu tp takot dye salah faham sbb before tu ex-bf membe korang mntk no, korang tak bg then bile korang ckp kat membe korang, dye ckp "JGN BG NO DKT DYE.." korang pn cam "OK, AKU TAKAN BG.." tp after a few week ex-bf membe korang tu msj korang..

ape korang buat n ape korang pk dgn orang sebegini..
any opinion??








No comments: