Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, May 16, 2010

1st paper.. *dugaan2

hari ini first paper final exam aku..
aku ade 3 ari tuk study before final paper td..
ari kamis mmg tak bukak buku langsung.. *gi karaoke, ptg bru balik..
ari jumaat bru start bukak buku..
then ari sabtu mmg dr pagi smpailah mlm td duk bc buku tp ade lah rest jgk..
rest men game jap!!
okeah smlm aku tdo kol 4.30 pg..
bgn kol 6 pg then mandi..
engatkan nk bc yassin tetibe, adehhhh period plakk...
adehhh aku dah ala-ala gelabah dh..
sbb naty msti senggugut.. *tak shukeww...
pagi2 tu masih tiada rasa apa, then g class kol 7.30 , exam start kol 8.15..
saje g awal, naty tade lah terkejar2..
sampai2 tgk org dh ramai, aku engat aku yang paling awal, rupa2nya ade lagi yg lebih awal dr aku.. *haisss!!
tgh2 tunggu, sakit perot makin terasa sedikit demi sedikit..
dlm hati duk berdoa, jgnlah ko sakit masa aku tgh jwb sat g.. mmg aku surrender awal r, klaw ko sakit time tuh.. sape pnh kena, pasti tahu bagaimana rasanya..
8.10 sume bley masok class n tulis nama bagai then 8.15 dh bley mula jawab..
kena jawab 4 soalan daripada 6 soalan..
so masa jwb soalan 1, mmg tadew halangan.. *jwb dgn lancar, tanpa toleh ketepi, idea dtg mencurah2...
soalan 4 n 5 - masih lagi bisa menjawab..
masok jerk soalan 6 - aku dh tak tahan.. badan dh berpeluh2 menahan sakit.. tgk jam dh kol 9.30... exam abis kol 10.15..
dlm otak dok fikir, klaw keluar mmg 1 jam lagi br aku masok balik.. taleh2 ade satu soalan tak sentuh lagi nie..
so kuatkan semangat..
masa nie, mmg jawab smbil menahan kesakitan.. tgh2 jwb tetibe rs nk muntah, adoiiii tahan2...
giler ko nk g muntah, jam dh kol 9.50..
idea plak tamo dtg, otak dok pk saket jerk.. *terseksa btol...
seb bek buat teori , klaw kira2 n graph mmg aku surrender weh... mmg repeat lah sem depan!!*ngeriii
So aku mmg tak berharap dgn soalan 6 td sbb mmg otak tgh blurr glerr, dok ingat katil n tdo..
aku klaw period mmg akan tdo, klaw bley sepanjang ari akan tdo..
dan aku tidak boleh makan ape2 time ito, lps bgn tdo barulah bley makan..


*credit to Google..

habis jerk exam, settle urusan yg perlu di settle then g cafe beli ais n tross balik bilik..

tdooo...
bgn2 tgk jam kol 3.30pm..
sakit masih tak hilang, lps mandi jap g hilang kot..
aku mls nk ajar mkn ubat, naty tiap kali sakit msti nk cari ubat..
penah sekali lah aku sakit yg mmg tak tahan then time tu nk kuar dgn akak aku...
aku bgn2 telan ubat.. tdo jap then muntah, lps tu tros okeah...
ilang semua sakit... *magikkk.. hahahahaha

so berbalik pd exam td *tak hbs lg nie nk cerita.. soalan tadelah ssh sgt, kire ape yg aku bc, 90% masok dlm kertas soalan td cuma aku tak sempat nk double check, takotlah larikkk dari soalan kn.. aku bertawakal je lah, dugaan nk dtg bukan kita pinta kn.. *cehhh gelikkk jerk..

satu papaer dh abis tinggal 5 paper lagik... adehhh cepatlah habis, i mishhh my home so damn muchhh...


18 May 2010 - KEJURUTERAAN JALAN RAYA (HIGHWAY)
8.15am - 10.15 am


doakan aku ek..
subjerk ni aku takott sbb PB aku rendah, lulus tp tak excellent..
*sobsobsob







2 comments:

sirna said...

Salam..good luck ya dik=)

maiTuty said...

salam...TQ kak!!