Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Sunday, April 18, 2010

Watttchaaa!!! B.I.N.G.G.O!!

i got something to share today..
alah mende remeh jerk tapi membawa makna yg besau!!hhehehe
poyo cehhh ayat!!

huh lama bebeno tak hapdet story mory aku kn..
nk tls tp tdk pnya waktu.. FINAL is coming.. so ade test, Quiz n assignment yg perlu dibereskan sebelom FINAL.. pejam2 celik pejam celik dah nak abis dah sem ako!! sedey jgk nk tnggalkan KEDAH nie.. especially kwan2 ku disini.. Adeh bile lah boleh jumpe korang lg ek..
sobsobsobsobsob..
kite tnggalkan dolu cerita2 sedih itu moh kite back to the title entry ni..

pada entry ini dulu aku ade sebut sal NEO ni so today bersamaan dgn 18 April 2010 iaitu hari Ahad, aku dah tahu dah siapa owner NEO ito... hahahhaha

actually, aku tadew lah desperate sgt nk kenal dgn owner NEO tu, aku just nk taw siapa owner dye.. tadelah smpai tergedix2 nk kenal.. it's not me ek!!

Smlm ade senior Jabatan aku, comment gmbr kereta tu dkt FB aku, dye ckp kereta ito senior sem 6 yg pnya.. senior tu jabatan aku..
Aku mmg tak PERCAYA sbb how come student boleh sesuke hati jerk nk park kat tmpt lecture kn..

so td lps abis class kol 3.15 aku n kawan aku, Cik Najihah kena g kemas class sal ade kempen ceriakan class.. kebetulan class angkat ktorg tu de org tgh guna so aku melepaklah class sebelah level 1, then pusing tepi tgk dkt tmpt park kereta ade NEO..




No comments: