Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, April 23, 2010

Tag time!!

Disebabkan aku tadek ape nk buat so tgh blog walking,terjumpe tag ini!!so menggedixlah copypaste...

1. apa perasan sekarang
RINDU nk balik umah!!


2. saya nak makan
TOM YAM kulim mall..
*beshnye

3. saya x suka
Perasaan tak menentu yg boleh bertukar dlm masa beberapa minit.. kejap epy, kejap windu, kejap marah... *weng weng

4. impian saya
Nk keje gaji 5 angka...hehehe *impian kan, haruslah over!!

5. haiwan yg saya tidak suka
UlarKatakPacatLintah n SemuaHaiwanYgBerbadanLembikDanBerkakiBanyak.. *gelikkkk

6. saya harapkan
Class pada 29 April ini BATAL sbb sy nk balik Kampong!! *homesick!!

7. jika boleh diputarkan masa
sy nk blaja kat Pahang n tanak amek cos enggineering!!susah..

8. saya pada 10 thn akan datang
sy ade kerjaya, ade family sndri, ade anak...

9. hp saya adalah
G705

10. saya pernah bercinta sebanyak
ntah lupe wlpn sy ssh nk bercinta *ssh nk percaya org!!

11. saya suka pada
Dia

12. kawan2 saya
Balik kampong, On9 n Tdo dlm bilik.. *ari ni kn coti!!

13. pernah dikhianati
pernah

14. apa yang hendak dilakukan terhadap org yg mengkhianati anda
sy buat tak tahu n bile mood sy dh okeah sy tegur jerk dye mcm dye tak pernah buat salah!!

15. senaraikan 8 orang untuk di tag
sesiapa yg baca, sila buat ek!! WAJIB!!







No comments: