Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Friday, April 23, 2010

Project english!!

adehh tizz week adalah minggu yg paling letih..
mcm-mcm hal..
dgn quiz, assignment, report, siasat En Neo..

Today sepatutnya hari yg paling tenang sbb class hnya 1 hour TETAPI bertukar menjadi sebaliknya!! *sighhhhhh

Class 1 hour tu berjalan dgn lancar selancarnya!!
so after class we all decide nk buat project english..
group aku dh confirm dgn sorang lecture ni nk guna bilik dye..
sepatutnya kami nk guna ari isnin tp disebabkan ari isnin ade GoGREEN so kami tukar ke hari kamis..



ari lain taleh buat sbb jadual pack sgt!!

So td Cik Ana tpon lecture tu nk mintak kunci bilik dye dan jwpn yg kami terima amatlah menghampakan.. *kami tak salahkan puan!!

Puan : Bilik Mu*****dia ditutup utk 1 week, dyeorg nk cat satu tempat tu... *OMG..

We all dh mmg hampa gler tp masih mintak tlg puan lg.. then puan bg suggestion suh kami g tnya dekat unit K********G..
sbb dh terdesak we all gamble jerk g tnya, n Cik Linda bg kebenaran utk kami guna bilik dye...
Kitaorg janji dgn Cik Linda utk guna pukul 12 sat lg..

So g makan bagai dulu...then baru start shoot!!
Tgh2 shoot tetibe "ATTENTION BATTERY LOW!!"
adehh masa tu baru nk mulakan shoot!! sgt2lah geram...
then try tpon membe2 kat hostel mintak tlg hantar charge but tadew sape pn ley tlg sbb semua tgh shoot n tadok kat bilik..

no choice, aku n Cik Jihah pn terpaksa menapak didalam panas utk ke bilik..
smpai2 kat bilik , OMG kunci bilik lupe nk amek!!
Adehh mcm mana nie, takan nk menapak kesana n then menapak kesini semula!!
itu kerja gilakkkk!!

Dgn otak yg geliga ini aku pn pinjam kad yg keras mcm ic tu dkt bilik Cik Raihanah*pembuka pintu yg berjaya!! ...
kad dh ade kat tgn tp tak tahu mcm mana nk buat.. Cik Raihanah pernah ajar sebelum ni tp bile aku test buat, tak BERJAYA pn..
sBBkn dh tadew org utk tlg, aku cb lah bukak pintu bilik guna Kad..
Percubaan pertama , GAGAL!!
Percubaan Kedua , LULUS.. wow amazing, aku berjaya!!hehehehe
Tadewlah ssh sgt pn nk bukak guna Kad nie!!

Dah amek charge bagai, mulakan balik shooting!! Byk sgt yg tak jadi!! letih okeah berlakon nie!! Rs mcm nk lempar jerk semua brg, harap jerk ingat ni ade markah.. klaw tak aku BOH LAYAN!!

Lpas nie tnggu masa nk edit jerk...
mood mls dh dtg so harus hentikan menaip dgn segera klaw tak entry akan jadi bertambah mengarut!!







4 comments:

ѼAkU_BeBaS_BerFiKiRѼ said...

wow!!!!
da mcm afdlin shauki la plak....shoot sane sini....

maiTuty said...

hehehehe..
seyes letih sgt buat kerja nie!!
byk glerr halangan!!
kamo taw tak software utk buat video ape yg okeah?!

ѼAkU_BeBaS_BerFiKiRѼ said...

software????
cube try pinnacle...
mayb boleyh tlg la kowt...huhu..
sori la...
blom berjinak-jinak lagi dengan videografi...huhu

maiTuty said...

owhh okeahhh..
tq yah!!