Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Saturday, April 3, 2010

Poster Syarikat!!

selaku setiausaha SAKURA CONSTRUCTION.SDN.BHD aku bertanggungjawab utk mereka satu poster utk syarikat kami bersempena kempen Keselamatan..
hehehehhe
poyo weehhhh...

ini logo syarikat kami..
agak lembut kan, tenang jerk tgk..*hahahahahahahah ... sesuai r dgn jiwa kami!! sbbkan aku yg reka so PINK itu WAJIB ado.. jap2, skali tgk macam logo utk SPA kn, tak mcm dlm bidang cnstruction lansung.. biawlah, kekadang kite perlukan perubahan..

xcely mende nie semua assignment utk subjek C1403 - KESELAMATAN & KESIHATAN PEKERJAAN... kena cipta LOGO, PPE (Personal Protection Equipment) PELAN PEJABAT n POSTER..
semuanya buat last minit.. LOGO n PPE tu dh submit last week.. POSTER n PELAN kena submit tiz week.. stu group de 6 org so dh divide bagai, aku n Cik Ayu buat POSTER n LOGO..

ikut rancangannye nk buat khamis mlm sbbnye jumaat kami cuti..
so kumpul lah kat bilik aku, satu bilik duk 5 org ( septutnya 2 org jerk)..
maka beginilah jadinya bilik ku
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
katil aku n katil Cik Ana kami gabung then amik tilam extra (tilam Cik Ain) letak kat bawah sbbnye klaw tdo 5 org stu katil, amatlah sempit kn..


see, wayar berselirat mcm ntah hape2 dh..
dh tak taw charge itu utk lappy mane.. (ade 4 lappy)
seb bek tak 'black out'..
time ni plak utk charge phone dh dicabut, klaw tak lag serabut!!

mlm jumaat tu, kami layan movie jerk..
cite Adnan sempit, Ice Age n stu lg hape ntah.. tak engat!!
tdo kol 2 lebih..
kire awal lah kn.

esknya bgun kol 1 lebih, engat nk kuar..
mandi2 n makan jap, tgk2 jam dh kol 3.. CiK Ayu jerk yg kuar dgn En.Wan...
so mls gler nk kuar.. duk melepak depan lappy lagi..
layan cite Final Destination 1,2 n 3.. smpai kol 8 lebih.. ade lah rest2 jgk..
giler ko nk smbung direct, mau tersembul bijik mate aku!!
lepas tu g cafe makan then balik bilik, men game, layan FB n sambung cerita..
kali ini tgk cte Night in The Museum 2, The Messenger, Unborn pstu ade lah cte2 lagik.. lupe ape ntah tajuknye!!
layan smpai kol 2.30am then lapar glerr so g masak maggie..
lps tu smbung layan game, FB, blog walking..
then kol 5am tdo..
kesimpulannya smlm tak buat jgk POSTER.. (adehh esk nk anta kat group aku yg len, nk suh p print n laminate *betol er cam tu ejaannya..biaq p lah..)

sedar2 kol 1 Cik Ayu kejot..
ayu : weh Mai, sat g Mia n Aimi nak mai amek Poster..depa nk p print.. *Cik Ayu pn tgh mamai, bru bgn tdo..
ako : nk amek apenya, satu ape tak buat lagi..

sambung tdo 2, 3 minit then bgn, g gosok gg.. tros bkk lappy..
carikk gambo kat Encik Google, crop, edit bagai..
kol 1.30 Cik Mia n Cik Aimi smpai..
hasilnya inilah poster yg dibuat last minit :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
okeahlah, dari tadok tross kan.. ape2 pn aku suke tgk wlpn agak crowded!! beselah sendiri buat, haruslah sendiri puji klaw tak, sape lagi nk puji kn..

seb bek Cik Mia n Cik Aimi nk tlg belikan kami lunch.. so lps anta kat dyeorg pen-drive tros balik bilik makan!! lapaqq wehh...



F.R.I.E.N.D.S
We shared smile..
We wiped the tears..
And through the years..
Our friendship has grown along with us..
you are truly,
a wonderful part of my life...




No comments: