Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Tuesday, April 20, 2010

BE MY 19099th VISITOR!!



JOM lah join contest nie...
Contest dari Dr Faryn.. Contest dye senang dan ringkas, seperti A,B,C... hehehehe

syarat-syarat nk join contest nie adalah :

[1] mesti lah warganegara MALAYSIA... *warga bangladesh er indon er tak leh ek!!

[2] berumur 18tahun ke atas, tak kesah lah lelaki atau perempuan, saudara-mara ataupun tidak, yang dikenali ataupun tidak.. *haip bdk2 bwh umo u can't join tiz contest, bglah peluang kat akak2 korang plak join..klaw korang join cnfrm korang yg rembat adiah..

[3] mesti jadi follower belog saya. *sesiapa yg belom follow Dr faryn, bolehlah berbuat demikian di CC yg berdekatan..

[3a] MESTI PROMOTE-kan BELOG INI DENGAN TAJUK, "BE MY 19,099th VISITOR" DI DALAM ENTRY DI BELOG ANDA. (entry hendaklah sebelum number 19,099 di-hit) <--tinggalkan link entry itu dekat ruangan komen.. *jap2 naty sy pomot ek Dr Faryn..

[4] letakkan banner seperti di atas di belog anda, dan link-kan balik kepada belog saya ;) *okeah dah buat..

[5] kalau dah cukup syarat-syarat-nya, dan jika ditakdir-kan anda-lah visitor yang ke 19,099 itu, sila lah capture (print screen or snap) the required number seperti di atas be dengan gambar belog saya, dan emailkan kepada saya di faryn_farhana@yahoo.com *sy sedang menanti nie Dr Faryn!!


kenapa sy suke blog Dr Faryn?!!

1. saya suke tgk anak dye yg cumel ito.. Baby Aina!!! adehh geram bebeno nengok bdk ito.. setiap ari mesti nk bc sal Baby Aina.

2. Saya suke baca maklumat yg Dr Faryn bg.. maklumat sal c-sect.. sal kerenah pesakit2 kat hspital.. pengalaman Dr. Faryn buat sy lbih menghargai seorng doktor.. *cewahhhh...

3. Dr Faryn seorng yg simple...blog dye senang org nk faham.. tak ade ayt2 yg membuatkan kite tak faham.. dye easy going (dr pembacaan sy di blog dye)..

4. Sy suke dgn kisah Family dye... One happy family.. Suami yg penyayang, Isteri yg baik dan ank yg sgt cumel!!

so Dr Faryn, sy akan berusaha utk dptkan handbag ito... haipp, PEPERANGAN AKAN DILANCARKAN...







4 comments:

akmar dean said...

betol ke contest ni? hihi.
btw, visit my blog k. tlg link kat u pnye blog list jgk bole? n klu suke follow k. tq. :)
www.sigadiscomel.blogspot.com

maiTuty said...

betol Cik Akmar!!!
i will naty!!

aiDieNa said...

Wah best tu.. nak join jgk.. ehehehe... ;)

maiTuty said...

jom2 Cik aiDieNa kite join ramai2!!
tp kn klaw dapt adiah naty share dgn sy ek... hehehehehhe