Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Monday, March 8, 2010

can't STOP writing!!

tambah, tolak, darab, bahagi, punca kuasakan adalh dlm 5 ari jerk..tade lah pnjng sgt majuk aku nie..

meh kite lupakan yg lama, bukak buku bru!! *trying so hard to FORGET n FORGIVE!!
tak guna nk engat kisah2 DUKACHITA ni semua, buang masa jerk..menambahkan kedut2 dimuka adalah.. *betol er?? ye lah semenjak umur dh meningkat nie, asyik fikir pasal kedut2 jerk!! *chaitt umo bru 20..sengal tol..

korang taw tak 6 march ari tu besday i?!tak taw ek? SENTAP okeah!!.. hehhehehe, ape2 pn TERIMA KASIHH sgt2 kepada SEMUA yg WISH before n after 6 march..TERHARU wehh!!

boleh tak klaw sy nk cerite sal smbutan besday sy ari tu?!!skema okeah mintak kebenaran, manalah tahu, naty entry 1st sy slps SENTAP ni kena KUTUK lg.. *weh klaw tak leh pn aku pedulikk hape, blog aku, aku punya suke lah..klaw tak suke, TAK PAYAH baca!!aku tak PAKSE!! kire bolehlah ek!!

Ms kol 11++ mlm 5 march tu, dh start dh org nganto msj wish besday, time tu aku dok dlm bilik aku tgk nengok cite Enchanted.. *yah cite lame, saje melayan!! kami tgk movie tu dlm 4 (aku, cik ayu, cik sham, cik zara ).. cik ain duk men game lappy dye kat bilik aku jgk.. cik ana tido n cik han dh balik bilik..

dlm kol 12 cm tu, tetibe cik ana bgn!! cik ain hilang n cik han dtg semula bilik aku..aku cm pelik tp tak pk ape2 pn..then aku g toilet dgn Cik Sham.. Balik dr toilet tanpa memikirkan ape2, tros msk bilik, bukak jerk pintu, salji turun dgn lebatnya diatas kepalaku.. tapi salji ni wangi!! smbil ade jeritan2 gumbira "hepy besday.." aku speechless for a few second then bru jerit2, smbil ketawa!! *korang jaat, tp seb bek taun nie tak kena tepung+telur, klaw idokk bertapalah aku dlm toilet..susah sgt nk bersihkan!!

esknye sepatutnye aku coti tp ade class ganti..so g class wat tak taw je lah.. 3 org kawan aku nie *cik mia, cik aimi n cik ct , tak wish pn kat aku, cm TERSENTAP jap tp lantaklah dulu...mybe sat g wish r tuh..
tetibe cik mia n cik aimi panggil, dye ckp nk bisik something.. aku g jerk, then Chuppppp!! *eh cam tu er bunyi org ciomm kat pipi?! skali lagi speechless!! *hishh besday kali nie, asyik speechless jerk.. then Cik mia n Cik aimi jerit epy besday..alalala so sweet lah!!so whole class taw ari tu besday aku, smpaikan lecture pn wish.. ini semua kerja Cik Cfa si molot tadew insurans..

Dgn rasa bangga dan semangat wajanya saya nk ucapkan ribuan terima kasihh kepada bundaku, jaja akak ku, family abgku, En Appies, Cik Neny, Angah, Ude, Peah, Eyra, Og, Regd, Kak Kiah, Cu, Faraheen, Farah, Lyna, Jehan, Jihah, Ayu, Sham, Ain, Zara, Ana, Sham, Han, Pidot, Zairul, Kucai, Sheera, Zura, Mira, Mia, Aimi, Ct, Sero, Cfa, Anip *wlpn kena paksa, bru nk wish, hampeh pnya kwn.. , jai n semualah yang mendoakan saya!!letih sudah jari jemarikuh ini..byk lagi nk tulis nie.. *balas dendam sbb 5 ari tak dpt tulis blog!! saya sgt2 mengahargai keprihatinan kamu semua!!thank ALLAH, kerana kirimkan mereka-mereka yang HEBAT ini kepada sy!! *sobsobsob


sempena 20 taun aku hidop nie, aku harap utk taun yg ke 20 ini aku akan :
  • lebih berusaha utk mencapai cita-cita akuh.. klaw dulu aku nyesal gile amek cos yg aku amek ni, tp sbbkan dh semester akhir so tadew masa nk nyesal2 bagai..aku akan berusaha, berusaha dan berusaha dgn gigihnya dan cuba menanam minat terhadap ape yg aku lakukan sekarang!!!!Aku akan berusaha utk jadikan semester ini adalah semester terakhir bagikuh.. *aja-aja fighting...
  • Cb utk menjadi lebih matang.. tanak jadik childish sgt!! cb utk berdiri di kaki sendiri.. cb buang sket sifat ego n keras kepala..ade org ckp aku nie ego n keras kepala tahap dewa..betol er?? aku rasa cam bese jerk..
  • Jadi kuat mcm Gaban..hehhehe!! tak ade lah smpai mcm gaban tp jadi kuatlah..tak mau cengeng2.. sakit hati pn nk nages!! aku mau jadi kuat n kental!!tamau nages sbb org kutuk2 blog dh, i tak heran okeah u nk kutuk i..KUTUK lah..ha KUTUK lg..ADE AKU KESAH!! *jd brani lps bc blog Cik Epal
  • Cb utk jd kawan yg terbaekkkk utk kwan-kwn kuh!!aku akan cb luangkan ms utk u all.. sorry lah sbb slalo jerk batalkan appointment dgn korang disaat2 akhir...bukan sengaja okeahhh.. i lap u all soooooooooo muchhh!!
  • jadi blogger yg tegarrr!!TEGAR okeah!!i'll try my beshhh!!wish me luck!!hehehehhe
  • Jadi lebih baik dari hari semalam..aku akan cb tingkakan keimanan aku.. siapa tanak jadik baik kn, semua nk cuma klaw nk kenalah berusaha kan!!
okeah utk kali ini, itu jerk kot..naty klaw ade penambahan, aku akan tambah lagi di entry lain!!




mau mkn maggie bersama Cik Tomata Kechik kesokaan kuh!!


Sekian saja utk kali ini, saya Azyyati Kamaruddin melaporkan utk Blog ADE AKU KESAH!!



p/s : Weh si pengutuk, u r too muchhh...ko nie jenis yg brani2 siput babi, org dtg dekat jerk tros masok kepala dlm badan..ko engat aku tak tahu er ko tu siapa ha!!aku tahu lah weh..better ko duk diam ek lps nie!!klaw tak ko tanggunglah akibatnya!!jgn ckp aku tak bg amaran..aku DIAM tak bermaksud aku tak buat ape2..i know who r u!! slagi aku bleH bersabar, aku akan cb utk bersabar!!tapi tlg jgn terlalu mencabar kesabaran i!!BURUK PADAHNYE!! i pn manusia, yg ade hati n perasaan!!yg ade rasa marah, benci, sakit hati, hilang sbar.. seboleh2nye aku tanak benci ko!!yelah bkn syok pn benci org nie..menambahkan dosa jerk kn..bukan nk ckp aku baikkkkkkkk tp hakikat kn.. hahahahhaha!! tq for such a wonderful, amazing, polite, intelligent word yg ko tinggalkan kt blog family aku.. terima kasihh byk2!!kamo sgt bijak!! bijak smpai menampakkan kebodohan kamo!!i know who r u, i repeat I KNOW WHO R U.. thanks once again!! *baru nk lupakan hal ko, tetibe ko buat hal balik!!sengalll!!



Blogger Templates

No comments: