Followers

click this!!

membilang hari!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Note :

"However good or bad you feel about your relationship, the person you are with at this moment is the "right" person, because he or she is the mirror of who you are inside..._Deepak Chopra"

Wednesday, February 3, 2010

merapu ditgh malam..

alah berkurunnye haku tak update!!
bukan faktor kemalasan okeah!!
byk sungguh masalah yg timbul..
sungguh mlm hidupkuh hari2 lepas... *woit jgn nk nyesal2 ek..

ape kejadahnye yg terjadik?!!
1. Blok aku 2 week tadok letrit... ngape?? sbbnye technician mogok!! persoalannya kenapa tchnician nk mogok?!! sbb dye kena kejutan letrikk..
dh tujoh ploh tujoh kali p wat report tp stay tak repair..
terpakselah tiap2 ari menapak ke blok len utk iron bju..

2.Wifi idok dpt.. ini sesuatu yg tersgt hampeh.. *mls nk komen, wat sakett atie!!

3.Tgh2 dok basuh baju tetibe letrik balckout n baju aku dlm mesin tu basah lenjun..
dr tngkat 0 ke level 2 bwk baju stu baldi (bju 1 week) yg basah.. berat hokey.. sepanjng jln dok mencarut!!!!

4.Tiket bas nk balik cuti raye cine abiss...nie mmg ley wat aku nangessssss....
sume tiket 11 n 12 ari bulan abisss!!!sape lah yg rmai sgt nk balik kuantan tuh.. nyusah kan aku..
aku dh macm org giler satu hari itu, sume stesyen bas tpon n jwpnnye amatlah menjengkelkan...
so inisiatif yg haku amek, naek bas dr kulim ke kl then amek plak bas kl ke kuantan.. tak shukew okwyy jangkit2 bas nie!! sbb semangat nk balik, aku kuatkan semangat!!

5.Seliper platform yg aku beli putus di tgh jln..mmg hangin sbb bju jerk 1 week guna!!
ntah cam no ley putus pn aku tak fhm...

then nk carik pasar raye plak, amatlah jauh berjalan!!
smpai2, ujan turun dgn lebatnya!!
*hari yg amatlah meletihkan...



walaubagaimanapun hari2 aku tetap ceria bersama-sama dengan kamu!!
macam2 yg kite lalui bersama kn!!
wlpun asgmnt byk yg amat, ari2 ade jerk asgmnt n perbentangan or latihan tapi kite masih boleh carikk Facebook lecture n akak2 yg kite tak suke...
kite masih boleh tgk movie pukol 1 pg lepas ciap wat asgment then aku terpkasa tdo bilik2 kamo n pg2 time subuh bru bgn balik bilik..
bile pk2 mmglah letih tp semuanya fun okeah!!

makan maggie sbb lapar time buat asgment...


*antara kamo2 yg menceriakan idopkuh!!

p/s : dh tak check ejaan dh..

No comments: